ich-zapfe

Isterningmaskine - Icematic NU 470, højvolumen kommerciel maskine til barer, restauranter og supermarkeder


Varenummer NEW-6837

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 82,308.05
DKK 64,670.61 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Isterningmaskine - Icematic NU 470, højvolumen kommerciel maskine til barer, restauranter og supermarkeder

Icematic NU 470 ismaskine er den perfekte løsning til barer, supermarkeder og restauranter på udkig efter en førsteklasses ismaskine til at imødekomme stor efterspørgsel efter is. Denne enestående maskine er designet til at producere en imponerende mængde is, samtidig med at den er effektiv, holdbar og nem at bruge.

Overbevisende produktspecifikationer:

  • Vælg mellem to størrelser Nugget-isterninger, der passer perfekt til dine behov, uanset om det er til cocktails, glas eller frosne desserter. Denne maskine tilbyder maksimal alsidighed og optimal ydeevne.
  • Denne maskine er bygget med førsteklasses rustfrit stål og er ikke kun holdbar, men også hygiejnisk. Dette gør den til den optimale løsning til krævende cateringmiljøer.
  • Med en maksimal produktion på 470 kg på kun 24 timer sætter NU 470 nye standarder for ydeevne og opfylder nemt de største krav til premium is.
  • Spændingen er 220-240 volt/50 Hz/1 Ph, og vægten er 94 kg. Denne maskine er ikke kun kraftfuld, men også handy og nem at bruge.
  • De kompakte mål uden ben: L: 538 mm, D: 663 mm, H: 790 mm, tillader optimal udnyttelse af pladsen. Brug din plads effektivt, og brug denne ismaskine, hvor du har mest brug for det.
  • Vandkølet enhedsmulighed (W) øger effektiviteten og reducerer driftsomkostningerne for optimal isproduktion.

Optimal kapacitet gennem intelligente kombinationer

NU 470 mejetærskeren integreres problemfrit med andre Icematic-isfremstillingsenheder for at maksimere din produktionskapacitet. Opfyld nemt højere krav til iskapacitet og hold dine operationer kørende. Icematic NU 470 er ikke bare en ismaskine, men et nøgleelement i din gastronomiske succes.

Anvendelsesmuligheder, der overstiger dine forventninger:

  • Infuser dine cocktails med den unikke isklump for uovertruffen tekstur og præsentation. Dine gæster vil elske de perfekt afkølede drinks.
  • Forhøj dine supermarkeds-is-udstillinger ved at skabe spændende udstillinger. Icematic NU 470 henleder opmærksomheden på dine produkter og tiltrækker kunder.
  • Optimer servicen i din restaurant ved at producere store mængder is af høj kvalitet på et øjeblik. Maskinen er designet til at levere optimal ydeevne selv i tider med stress.
  • Udnyt det pladsbesparende design, og integrer ubesværet NU 470 i ethvert køkkenmiljø. Maksimer din plads og minimer indsatsen.
  • Den vandkølede mulighed garanterer ikke kun effektivitet, men også respekt for miljøet. Reducer dit økologiske fodaftryk og fokuser på bæredygtige løsninger.
  • Maskinen er nem at rengøre og vedligeholde for optimal brug hele året rundt.
  • Reducer omkostningerne til indkøb af is, og sørg for kvaliteten af ​​dit produkt med Icematic NU 470.
  • Spar plads, penge og tid ved at bruge Icematic NU 470 ismaskine.
  • Brug Icematic NU 470 til hurtigt at reagere på dine kunders krav, samtidig med at du bevarer produktionen af ​​høj kvalitet.
  • Let at installere, Icematic NU 470 ismaskinen er designet til langtidsbrug samt enestående holdbarhed.

Med Icematic NU 470 får du en ismaskine af høj kvalitet, der opfylder alle dine kommercielle behov. Det er en rentabel investering for enhver virksomhed, der ønsker at tilbyde premium-is i store mængder. Bestil din Icematic NU 470 ismaskine i dag for at drage fordel af overlegen iskvalitet og uovertruffen produktionskapacitet.

Vare-ID 453874
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 94000 g
Nettovaegt 94000 g
Dimensioner 663×538×790mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: